Les 500 preguntes imprescindibles per accedir a la Guàrdia Urbana de Badalona

Les 500 preguntes imprescindibles per accedir a la Guàrdia Urbana de Badalona

El Llibre
Et presentem el llibre de les 500 preguntes imprescindibles per accedir a la Guàrdia Urbana de Badalona. Un recopilatori preguntes amb el que obtindràs un coneixement en profunditat del municipi. Les preguntes imprescindibles per aprobar amb nota la part específica de la prova de coneixements.

Un complement perfecte per profunditzar en el teu procés d'estudi; una manera diferent d'aprendre. Totes les preguntes contenen la resposta correcta i en moltes d'elles hem afegit ampliació d'informació.

Trobaràs tot el necessari segons les bases del temari: coneixement del municipi, organització municipal i ordenances, curiositats…

Amb la compra del llibre t'habilitem de manera TOTALMENT GRATUÏTA el mòdul de les 500 preguntes en format test per practicar el que has estudiat i posar-te a prova! Un mòdul que podràs fer servir a través de l'aplicació iGuB en qualsevol moment i allà on vulguis.

Vols ser agent de la Guàrdia Urbana de Badalona? Fes-te amb aquest llibre únic i no et quedis enrere!

¿Cómo puedo adquirirlo?
Para adquirir el libro lo puedes hacer desde nuestra sección Tienda haciendo clic en el botón de añadir a la cesta.

Una vez recibamos la orden de compra procederemos al envío del libro. El envío se realiza a través de la empresa GLS en la modalidad de envío certificado. La empresa GLS os enviará un mail para que podáis saber en todo momento donde se encuentra vuestro libro y si es necesario os llamarán por teléfono para contactar con vosotros. El tiempo en ser entregado es aproximadamente 48 horas.
* Nos comprometemos en realizar el envío el día siguiente de realizar el pago aunque no podemos hacernos responsables de los posibles retrasos que la empresa transportista pueda ocasionar.