Les 500 preguntes imprescindibles per accedir a la Guàrdia Urbana de Barcelona part 2

El Libro
Tras l'èxit del primer llibre de Guàrdia Urbana de Barcelona

Et presentem una de les novetats més destacades d'aquest 2022

El llibre de les 500 preguntes imprescindibles per accedir a la Guàrdia Urbana de Barcelona PART 2.

Un recopilatori preguntes oficials que han aparegut en els exàmens de les convocatòries d'anys anteriors i preguntes noves d'acord amb els nous temes exigits a les bases de 2022.

Un complement perfecte amb el primer llibre per profunditzar en el teu procés d'estudi.

Totes les preguntes contenen la resposta correcta i en moltes d'elles hem afegit ampliació d'informació.

Trobaràs tots els temes de les bases del temari, inclosos els dos temes nous d'aquest any:

-L'Ordenança de protecció, tinença i venda d'animal.

-Llei Orgànica 10/1995, de 23 de novembre, del Codi Penal. Llibre II. Títol III de les lesions. Títol VI delictes contra la llibertat. Títol VII de les tortures i altres delictes contra la integritat moral. Títol VIII Delictes contra la llibertat i indemnitat sexuals. Títol XVI Capítol III delictes contra els recursos naturals i el medi ambient. Capítol IV Delictes relatius a la protecció de la flora, fauna i animals domèstics. Títol XVII Capítol III delictes contra la salut pública. Capítol IV delictes contra la seguretat vial. Títol XIX Capítol IV de la infidelitat en la custòdia de documents i de la violació de secrets. Títol XX Capítol II de l'omissió del deure d'impedir delicte o promoure la seva persecució. Títol XXI Capítol V Delictes comesos pels funcionaris públics contra les garanties constitucionals. La violència de Gènere i els delictes d'odi a l'ordenament jurídic.

Amb la compra del llibre t'habilitem de manera TOTALMENT GRATUÏTA el mòdul de les 500 vol. 2. durant un any.

Un mòdul que podràs fer servir a través de l'aplicació iGuB a qualsevol moment i allà on vulguis.

Posiciona't entre els millors!

ç Els enviaments es realitaran a partir del dilluns 25 d'abril.

¿Cómo puedo adquirirlo?
Para adquirir el libro lo puedes hacer desde nuestra sección Tienda haciendo clic en el botón de añadir a la cesta. Recuerda que puedes combinar diferentes productos en una misma compra.

Una vez recibamos la orden de compra procederemos al envío del libro. El envío se realiza a través de la empresa GLS en la modalidad de envío certificado. La empresa GLS os enviará un mail para que podáis saber en todo momento donde se encuentra vuestro libro y si es necesario os llamarán por teléfono para contactar con vosotros. El tiempo en ser entregado es aproximadamente 48 horas.
* Nos comprometemos en realizar el envío el día siguiente de realizar el pago aunque no podemos hacernos responsables de los posibles retrasos que la empresa transportista pueda ocasionar.

Comprar producto