Les 500 preguntes imprescindibles per a ser Policia Municipal de Mollet del Vallès

Les 500 preguntes imprescindibles per a ser Policia Municipal de Mollet del Vallès

El Llibre
Et presentem el llibre de les 500 preguntes imprescindibles per a ser Policía Municipal de Mollet del Vallès. Un recopilatori preguntes amb el que obtindràs un coneixement en profunditat del municipi. Les preguntes imprescindibles per aprobar amb nota la part específica de la prova de coneixements.

Un complement perfecte per profunditzar en el teu procés d'estudi; una manera diferent d'aprendre. Totes les preguntes contenen la resposta correcta i en moltes d'elles hem afegit ampliació d'informació.

Trobaràs tot el necessari segons les bases del temari: coneixement del municipi, organització municipal i ordenances, curiositats…

Amb la compra del llibre t'habilitem de manera TOTALMENT GRATUÏTA el mòdul de les 500 preguntes en format test per practicar el que has estudiat i posar-te a prova! Un mòdul que podràs fer servir a través de l'aplicació iGuB a qualsevol moment i allà on vulguis.

Vols ser agent de la Policia Municopal de Mollet del Vallès? Fes-te amb aquest llibre únic i no et quedis enrere!

¿Cómo accedo?
Una vez adquirido a través de la sección Tienda recibirás un correo con tus credenciales para poder acceder al curso. En el menú superior encontrarás la opción Plataforma de cursos que te dirigirá hacia la plataforma donde están almacenados todos los cursos y formaciones.