Les 500 preguntes imprescindibles per a l'ISPC

El Llibre
Tens a les mans el llibre que recull les preguntes essencials que has de saber de cada una de les unitats formatives que s’imparteixen durant el curs bàsic.

Un llibre amb el que assoliràs una base ferma en el teu aprenentatge i t’ajudarà durant tot el trajecte.

El nostre objectiu és posar al teu abast els coneixements necessaris per afrontar amb les màximes garanties els darrers exàmens.

I com que nosaltres hem passat per la mateixa situació i som conscients de la dificultat i l'estrès que exigeix el curs bàsic per gestionar el temps d'estudi durant aquests mesos hem creat una bona eina amb preguntes seleccionades, i la volem compartir amb tu.

Els enviaments del llibre es faran estricte ordre de compra i a partir del dia 29 d'aquest mes de novembre.

¿Cómo puedo adquirirlo?
Para adquirir el libro lo puedes hacer desde nuestra sección Tienda haciendo clic en el botón de añadir a la cesta. Recuerda que puedes combinar diferentes productos en una misma compra.

Una vez recibamos la orden de compra procederemos al envío del libro. El envío se realiza a través de la empresa GLS en la modalidad de envío certificado. La empresa GLS os enviará un mail para que podáis saber en todo momento donde se encuentra vuestro libro y si es necesario os llamarán por teléfono para contactar con vosotros. El tiempo en ser entregado es aproximadamente 48 horas.
* Nos comprometemos en realizar el envío el día siguiente de realizar el pago aunque no podemos hacernos responsables de los posibles retrasos que la empresa transportista pueda ocasionar.