Guia de coneixements de temari GUB 2021

El Libro
L'oposició d'accés al Cos de la Guàrdia Urbana de Barcelona requereix constància, esforç i molta preparació. Només la perseverança de l'opositor garanteix el seu èxit.

No obstant això, deixa'ns ajudar-te i acompanyar-te en aquesta carrera de fons.

El nostre objectiu és posar a les teves mans un llibre complet amb esquemes i tot el contingut actualitzat segons la convocatòria 2021 per l'accés al cos de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Tots els temes desenvolupats i amb la informació més rellevant i que més han preguntat als exàmens Barcelona.

Triar les eines que tenim a l'abast per preparar una oposició és una opció personal de cadascú. Nosaltres, des de l'experiència i des de l'aplicació de les tècniques d'estudi més eficaces, hem creat una bona eina, i la volem compartir amb tu.

Important: Els enviaments es realitzaran a partir del dia 22/03/2021.

Preview del curso
A continuació us adjuntem un resum en format pdf del contingut del curs.

¿Cómo puedo adquirirlo?
Para adquirir el libro lo puedes hacer desde nuestra sección Tienda haciendo clic en el botón de añadir a la cesta. Recuerda que puedes combinar diferentes productos en una misma compra.

Una vez recibamos la orden de compra procederemos al envío del libro. El envío se realiza a través de la empresa GLS en la modalidad de envío certificado. La empresa GLS os enviará un mail para que podáis saber en todo momento donde se encuentra vuestro libro y si es necesario os llamarán por teléfono para contactar con vosotros. El tiempo en ser entregado es aproximadamente 48 horas.
* Nos comprometemos en realizar el envío el día siguiente de realizar el pago aunque no podemos hacernos responsables de los posibles retrasos que la empresa transportista pueda ocasionar.