Classes d'Anglès per Guàrdia Urbana en directe (5 hores)

El Curs
La prova de nivell s'està convertint en decisiva any rere any per això volem reforçar-vos amb un curs de molt nivell.

Us presentem un nou concepte de curs

Es tracta d'un curs intensiu i complet, que consta de 3 parts:

1. Accés immediat a la nostra plataforma online, on trobareu un curs d'anglès que podreu anar completant al vostre ritme. Consta d'un total de 18 temes i 162 activitats i us ha de permetre aconseguir un bon fonament de l'idioma, amb coneixements bàsics.

2. 21 hores de vídeos amb explicacions.

3. Classes setmanals d'1.5 hores de durada un dia la setmana, amb professor especialitzat, agent de policia i més de deu anys d'experiència ensenyant anglès.

Les classes tenen un nivell més avançat i s'estructuren d'acord amb les oposicions anteriors amb diferents entorns de qüestions gramaticals que s'han de conèixer per superar qualsevol examen d'anglès.

Totes les classes inclouen pràctica de vocabulari i gramàtica.

Totes les classes queden gravades perquè hi pugueu accedir, quan vulgueu, a través de la plataforma online; a més, també hi haurà exercicis per practicar cada setmana el que tractem a cada lliçó. Per tant, el curs val molt la pena fins i tot si no podeu assistir a les classes en directe.

ESTRUCTURA DE LES CLASSES EN DIRECTE

- CLASSE 01. Dimecres, 27/04/2022, 19:00-20.30 h

- CLASSE 02. Dimecres, 4/05/2022, 19:00-20.30 h

- CLASSE 03. Dimarts, 10/05/2022, 19:00-21:00 h

+ CLASSE FINAL DEDICADA A REPÀS I SIMULACRES D'EXAMEN AMB DIA I HORA A DETERMINAR EN FUNCIÓ DE DATES D'EXAMEN

Us hi esperem a tots

Preu: 39,99 euros

¿Cómo accedo?
Una vez adquirido a través de la sección Tienda recibirás un correo con tus credenciales para poder acceder al curso. En el menú superior encontrarás la opción Plataforma de cursos que te dirigirá hacia la plataforma donde están almacenados todos los cursos y formaciones.

Comprar producto