Curs Cultura General amb Mnemotècnia

El Curs
Us presentem un curs únic i REVOLUCIONARI.

Un curs creat de la necessitat de memoritza dades, conceptes e informació a les oposicions de policia.

Sabem que la CULTURA GENERAL es infinita i complicada de preparar.

Es per això que neix un nou concepte.

Es tracta d’un curs de CULTURA GENERAL amb regles mnemotècniques aplicades.

I què és això de les regles mnemotècniques?

Doncs són estratègies basades en la psicologia cognitiva que potencien l’aprenentatge, fent que resulti més senzill adquirir coneixements.

En aquest curs, us presentem infinitat de temes diferents de cultura general i us ensenyem com aplicar diverses estratègies de memòria per recordar noms, dates i dades d’interès que us poden aparèixer en els vostres exàmens de cultura general.

A l’inici del curs tindreu 2 vídeos específicament dedicats a explicar-vos en detall què són les regles mnemotècniques, quins tipus existeixen i com aplicar-les, i en els vídeos posteriors anirem presentant temes de cultura general.

En alguns d’ells, us mostrarem exemples de com aplicar aquestes mateixes estratègies als continguts del vídeo.

Cada tema de cultura general compta amb un vídeo d’uns 15 minuts i s’acompanya d’un test, i a més a més trobareu també simulacres d’examen a la plataforma online. En total, estem parlant de més de 5 hores de vídeos explicatius de qüestions de cultura general: des de matemàtiques fins a geografia d’arreu del món, amb un repàs de tots els continents i els països més importants, així com també literatura i ciència.

És un molt bon inici per afrontar amb garanties els vostres exàmens de cultura, així que, com sempre, només em queda recomanar-vos el curs.

Per un pagament de 59.99€, tindreu accés a TOTS aquests continguts durant 3 mesos

Apunta’t ara!

¿Cómo accedo?
Una vez adquirido a través de la sección Tienda recibirás un correo con tus credenciales para poder acceder al curso. En el menú superior encontrarás la opción Plataforma de cursos que te dirigirá hacia la plataforma donde están almacenados todos los cursos y formaciones.