Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Sí. Per poder accedir a l'aplicació i que puguem guardar el teu informació de forma correcta has de autentificar en l'aplicació mitjançant algun compte de correu (de moment només disponible Gmail).
Sí. Pots fer-ho sense problemes. Només hauràs d'identificar-te amb el teu compte de Gmail i tindràs totes les teves dades en l'altre terminal.
Avís : no és possible compartir comptes entre usuaris. l'ús indegut del seu compte de correu per accedir a l'aplicació pot ocasionar el bloqueig d'aquesta per temps indefinit.
Els mòduls s'han d'adquirir a través de l'aplicació i el pagament s'ha de realitzar mitjançant Paypal .
Avís: la durada de la subscripció de cada mòdul és d'1 any a partir de la data d'activació.
Sí. La subscripció dels mòduls caduca a l'any de ser contractats.
Sí. Al menú lateral Botiga (de l'aplicació) podràs renovar qualsevol subscripció a un mòdul per un any addicional tantes vegades com vulgui.
No. Quan renoves un mòdul s'afegeixen 365 dies més als que et quedaven per finalitzar la subscripció.
Hem va afegir una opció per impugnar preguntes. Per impugnar una pregunta només has d'anar al menú Històric , marcar un examen i fer clic a sobre d'una pregunta i s'automatitzarà el procés fent-nos arribar 1 correu amb la pregunta incorrecta.
Si ho prefereixes pots enviar-nos una captura de pantalla amb les preguntes a la següent adreça de correu info@iopos.es indicant-nos l'error.
No. Actualment l'aplicació només suporta aquest mètode de pagament. Per a més informació pots enviar-nos un correu a info@iopos.es.
Calma't i no et preocupis! Qualsevol problema que tinguis amb l'aplicació no dubtis en explicar-nos a través del correu info@iopos.es . Estarem encantats d'ajudar-te!
Sí! Un cop adquirit el mòdul disposes de 14 dies per a realitzar un canvi o per a la seva devolució i posterior reemborsament, sempre i quan no s'hagin realitzar més de 15 test en l'esmentat mòdul. Per a més informació contacta amb nosaltres a través del correu info@iopos.es .

¡Atenció! en cap cas s'acceptarà la compra d'un mòdul amb oferta després d'una devolució del mateix.
Les devolucions es faran mitjançant el mateix mètode de pagament, pel què serà Paypal el que aboni el reemborsament en el seu compte (entre 6 i 10 dies laborables). Per a més informació consulta la pàgina d'ajuda de Paypal.

Tens alguna consulta?

Contacta'ns i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible :)

Contacta'ns